Praktijk voor Energetische Therapie | Zilverpark 140 5237HV 's-Hertogenbosch | 073-6446670 | KvK 17255558 | BTW-ID: NL001708262B21
Aangesloten bij VBAG, BvMT en RBCZ
 

Ervaringen van cliënten

Ik vraag cliënten of ze hun ervaringen bij mij in de praktijk kunnen beschrijven. Ik heb toestemming om deze stukjes tekst op de website te laten plaatsen. Hieronder staan een aantal stukjes van mensen die hun ervaringen hebben beschreven. Dit kan meer duidelijkheid geven aan jou als lezer, wat de Praktijk voor Energetische Therapie voor jou kan betekenen.


 
Aflopen najaar heb ik kennis gemaakt met Jozien.
Vastgelopen na een groot trauma. Onverwerkte emoties en gevoelens waren de oorzaak hiervan. Jozien is met al haar compassie en gevoel op zoek gegaan naar mijn blokkades.
Wat een wijze lessen en wat een lieve vrouw is Jozien. Ik voelde mij gelijk bij haar op mijn gemak. Fijne gesprekken gaan voorafgaand aan de sessies. Ze blijft je trouw en laat je in je waarde. Jozien heeft mij verlost van een enorme hoeveelheid innerlijke ballast. De behandelingen heb ik als zeer prettig ervaren. De sessies zijn voor mij nog steeds een soort van wonderbaarlijk. Het laat zich lastig omschrijven, misschien moet je dat ook niet willen maar juist ervaren. Je ligt op tafel, lekker warm en heerlijk ontspannen en Jozien doet haar ding. De tijd is niet van belang. We eindigden wanneer we beide voelden dat het genoeg was. Ik ben dankbaar dat ik Jozien heb leren kennen.
Jozien dank je wel voor alles!!

Lieve groeten,
Marian

 
De energetische therapiesessies bij Jozien hebben mijn dagelijkse leven enorm verbeterd. Ik kwam bij Jozien met klachten van vermoeidheid en lusteloosheid. Tijdens de kennismaking voelde ik mij direct op mijn gemak bij Jozien. Gedurende de therapiesessies legde Jozien alles duidelijk uit en gaf ze mij praktische tips die ik in het dagelijks leven kan toepassen. Kort na de therapiesessies merkte ik gelijk dat ik veel meer energie had om activiteiten te ondernemen. Vandaag de dag, twee maanden na de laatste therapiesessie, heb ik geen last meer van vermoeidheid en heb ik zin om activiteiten te ondernemen. Ik heb mijn teken en schilder activiteiten weer opgepakt en ik zit in een heerlijke creatieve flow.
Fijn om te horen dat het goed met je gaat en ik wens je heel veel werk plezier toe!
Bedankt voor alles!

Groetjes,
Dinie


 
Sinds enkele jaren kom ik met een zekere regelmaat bij Jozien. Vooral voor, tijdens en na mijn Burn-out.Zij voelt precies waar de pijnlijke plek zit. Of dat nu geestelijk, energetisch of lichamelijk is. Daarbij heeft zij verschillende technieken en middelen in huis om te helpen.Vooral haar energetische massage in combinatie met vitamines en voedingssupplementen werkt bij mij goed.Het gaat nu goed met me, maar soms komt er onverwacht toch weer wat ¨binnen". Dan helpt het onderzoeken en benoemen van het probleem, samen met een massage direct. Jozien werkt aandachtig, betrokken en vooral heel kundig. Door haar ben ik in balans.
Dank je wel Jozien

Groetjes
ElenaJozien heeft me vanuit een warme en liefdevolle benadering geholpen.
Haar deskundigheid heeft indruk op me gemaakt en daardoor ben ik dichter bij mezelf gekomen.
Dank je wel Jozien! Een dikke knuffel.


Monique.Bij Jozien voel ik mij thuis en welkom. Tijdens een sessie onderzoeken wij samen de vraag die ik heb. Vanuit verschillende invalshoeken en met oprechte liefdevolle aandacht weet zij tot de kern te komen. De antwoorden en oplossingen tonen zich daarna vanzelf. Elke keer rijd ik gelukkig en met een tevreden gevoel naar huis. Vol levensenergie.

Hartengroet MartineJozien haar gaven zijn helend en liefdevol. Ze heeft een heldere diepe scherpte waarmee Jozien razendsnel tot de kern komt en zo inzichtelijk maakt waarmee ze je kan helpen en jij zelf weer mee aan de slag kunt gaan. Jozien is vooral een heel lieve vriendelijke vrouw.
Liefs,
Marie-Louise